Как да се измъкнем от Матрицата

Снимка: pixabay.com/Comfreak

Спрете пиенето, пушенето, яденето на месо. И никакви заведения за бързо хранене. Ограничете въглехидрати, спрете захарта. Не дъвчете дъвка. Препоръчително е да минете на зъбен прах – флуорните съединения в пастата за зъби увреждат епифизата.

Изчистете стомашно-чревния тракт. Препоръчително е и противопаразитно очистване. Изхвърлете излишните медикаменти. Не ходете на лекар. Спрете да вярвате в болести. Такива няма.

Започнете да говорите с тялото си. Тялото - този божествен съд, има свой собствен глас и съзнание, винаги казва това, което иска. Трябва да се научим да го уважаваме. Установете контакт с елементите на тялото. Станете приятели с тях и им дайте задача да почистят, възстановят и да преобразят организма. Разговаряйте с водата по време на миене.

Спрете да си правите маникюр, дори спрете да посещавате такива нисковибрационни места за женски утехи като фризьорските салони. Не ходете с разпусната коса. Косите – това са антени, които събират върху себе си мислите на другите и ненужна информация. Разпускайте косата само когато общувате с Всевишния, при медитация.

Всеки ден (може и вечер) правете гимнастика, всеки несложен комплекс е полезен с медитативна музика. Използвайте ароматни масла, които разкриват различните чакри.

Ежедневна разходка 2-3 часа на въздух, за предпочитане далеч от Матрицата. Общуване с природата. Фокусиране върху дишането. Спрете да посещавате търговски центрове, стадиони, демонстрации, кръчми и т.н. Избягвайте излишни разговори.

Прегледайте гардероба си. Оставете удобни, практични дрехи. Е, тениски с дънки, разбира се. Изхвърлете всичко черно. Имате повече, отколкото можете да носите. Раздайте излишните и завинаги спрете да мисли за мода и за това какво да облечете.

Носете бижута, колкото е възможно по-малко. Верижки, гривни, пръстени, всичко това свързва енергиите, блокира свободния им поток. Приблизително същото направете с тоновете парфюми и козметика, бурканчета, тубички. Всичко излишно – в кошчето.

Изхвърлете микровълновата, не гледайте телевизия никога (изхвърлете). Изключете неработещите уреди в къщата от мрежата. Подредете всички проводници. Не говорете прекалено по мобилния си телефон (почти го захвърлете), изключете го по време на сън, медитация. Компютър – добре, трудно е да се изхвърли, разбирам.

Наложете идеален ред в стаята, в къщата, в градината. Почистете всички ъгли, изхвърлете всичко ненужно безмилостно. Кажете сбогом на всички счупени неща. Долу боклука. Каквото е отвън, това е и отвътре. Крановете не трябва да текат. Трябва да обичате всичко, което ви заобикаля.

Простете на всички и поискайте от всички прошка.

Общувайте с животните, растенията и малките деца.

Спрете изобщо да се притеснявате. Никога не бързайте. Вие сте във вечността. Не пренебрегвайте това, което изглежда незначително.

Творете. Пишете, рисувайте, лепете, пейте, танцувайте, не колекционирайте нищо.

Усмихвайте се. На всеки, навсякъде!

Автор: Вадим Зеланд / Източник: HighViewArt.com

Виж още

Прочети

Как бързо и лесно да подобрите храносмилането си

Хората обикновено изхвърлят портокаловите кори, след като са яли портокал или приготвили пресен сок...

Прочети

За какво да внимаваме като четем етикетите на храните

При покупката на един продукт е важно да се запознаете със съставките му. Това е важно както за да н...

Прочети

Само за жени: колко трябва да тежите според височината и годините си

Няма универсална формула, но таблицата по-горе показва колко приблизително трябва да тежи една дама...

Прочети

Съвети за вкусен домашен козунак

В книгата "Сезонна кухня" на Илиян Димитров ви очакват над 1800 вдъхновяващи и разнообразни рецепти,...

Прочети

С какво са полезни омега мастните киселини за тялото?

След първата част, в която Станимир Михов разгледа темите, свързани със здравословните ползи от...

Прочети

Признаци за дефицит на важни хранителни елементи

Получавате ли всекидневно всички важни необходими хранителни елементи? Ако често усещате неразположе...