Лесна смес за пречистване на токсините от организма

Джинджифил. Снимка: pixabay.com

Човешкото тяло е нещо, за което трябва постоянно да се грижим, ако искаме да живеем дълго и пълноценно. Ето защо всяко едно пречистване на организма е изключително ценно, то изхвърля всичко натрупано чрез нездравословното хранене.

За целта ние трябва да подберем точно онези хранителни продукти, които най-добре са в състояние да облекчат цялостно организма. Тоест да му намалят кръвната захар, кръвното налягане, да се регулира метаболизмът, дейността на червата и т.н.

Всичко това е възможно най-вече с една комбинация от четири неща. Това са кисело мляко, джинджифил, брашно от елда и мед. Те правят смес, която извършва детоксикация като от мечтите.

Сипвате в съд една кофичка мляко и го разбърквате до разбиването му. После добавяте 1 супена лъжица брашно от елда и пак разбърквате перфектно. Смилате в блендер корен от джинджифил и изсипвате сока в останалата смес. Накрая сипвате и 1 супена лъжица мед. Като за последно всичко се бърка много силно.

Природното лекарство се изяжда наведнъж сутрин. То трябва да замества закуската. Взимайте го поне 4 дни поред и ще установите, че у вас има нещо ново и различно. Това ще бъде чувството за пречистен организъм.

С тази смес се постига и значително отслабване. Тъй като засилва метаболизма, мазнините започват да се топят една след друга. Храносмилателната система започва да се регулира, а оттам се стига и до сваляне на килограми.

Установено е, че с тази лечебна смес се постига изхвърляне от организма на цели 15 кг токсини. Всички те пречат на пълноценния ни живот. Усещат се най-вече чрез сънливост, умора, разсеяност, чести насинки и инфекции и др.

Ако изпитвате често нещо от гореизброените, значи имате нужда от пречистване на организма. То е важно заради предотвратяването на болести, които токсините могат да докарат. Пречистване на организма е необходимо поне два пъти годишно.

Източник: doctorbg.net

Виж още

Прочети

Зимно изкушение – ряпа

Ряпата е вкусен зеленчук с изключително много полезни свойства, известна на човечеството още от Древ...

Прочети

Полезно ли е кафето?

Ако сте страстен почитател на кафето, сигурно много пъти са ви казвали да се откажете. В крайна смет...

Прочети

6 предложения за ястия по случай Баба Марта

Днес е един от любимите български празници на малки и големи. За да направите празника още по-интере...

Прочети

4 здравословни навика, които поддържат здрави ума и тялото

Искате ли да поддържате млади ума и тялото си? Развивайте тези навици през целия си живот.Кой не иск...

Прочети

Хитът на сезона – бургерите

На 27 юли в далечната 1900 г. Луи Лесен създава първия хамбургер в щата Кънектикът, САЩ. Много бурге...

Прочети

Трикове за вкусен омлет

Омлетът е типично френско ястие, приготвено от разбити яйца с мляко, запържени в тиган. Класическата...