Пилешки късчета със зеленчуци на тиган

Снимка: countryliving.com

Прекрасно хапване, което няма да ви отнеме много време

  1. Нарежете пилешкото месо на малки парченца и го овкусете с кимион, чили на прах, сол и черен пипер.

  2. Разтопете маслото в тиган на средно висока температура. Добавете парчетата пиле и гответе около 5 - 7 минути, като често разбърквате. След като са готови ги прехвърлете в подходящ съд и оставете настрани.

  3. В същия тиган сложете нарязаните на парчета чушка, лук, гъби и чесън и гответе докато омекнат, около 4 - 6 минути, като често разбърквате.

  4. Към приготвените зеленчуци добавете пилето, лимоновия сок, сол и черен пипер на вкус. Оставете ги на котлона още 2 минути. 

  5. Сервирайте пилето със зеленчуци, като към тях добавите тортила, настъргано сирене чедър в купичка и парчета лайм.